mandag 3. mai 2010

På småbarnskafé

Kvar måndag er det "småbarnskafé" på friviljugsentralen her i Vågå. I dag ville småbarnsforeldre høyre om skule- og samfunnsutviklingsprosjektet i Vågå.
Dette er sjølvsagt ein aktiv gjeng med mange meiningar om kva som skal til for å sikre ein god og trygg oppvekst for ungane sine. Og dei er sjølvsagt veldig oppteken av at innhaldet i barnehagane og skulane skal vere optimalt når dei skal sende sine håpefulle inn i dei offentlege opplæringsinstitusjonane.

I dag fekk vi innspel om at vi må bli flinkare til å få fram at prosjektet skal satse på utvikling i skule og barnehage i heile Vågå, og ikkje berre skulen som blir bygd ny. Og vidare at det er viktig at skulen klarer å utjamne sosiale forskjeller, og ta godt vare på alle, slik at færre enn i dag dett ut av skulesystemet og ikkje føler seg heime der. Praktiske fag er noko dei ønskjer meir en velkomen i skulen, og i tillegg understreka foreldra på småbarntkafeen verdien av gode lærarar i skulen!

Vi håper at småbarnsforeldre og andre med meiningar om skulen kjem med sine innspel her, og fortset å utfordre oss. Det er no vi skal bestemme innhaldet i skulane, og kva vi skal bli best på, så vi treng innspel frå alle innbyggjarar i Vågå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar