tirsdag 4. oktober 2011

Det kommunale foreldreutvalet er i gang!

Forpliktande samarbeid mellom heim og skule er eitt av tre satsingsområde i skuleprosjektet i Vågå.

Torsdag førre veke arrangerte Vågå kommune eit felles informasjonsmøte for alle FAU-representantane i kommunen. FAU står for "foreldra sitt arbeidsutval", og alle skulane i Vågå har eit eige FAU. FAU består av representar frå dei ulike klassene.

På dette møtet vart det informert litt om diverse utval, om tilsynet som har vore i Vågå kommune knytt til elevane sitt arbeidsmiljø, og om skulesatsinga i Vågå kommune.

Etter møteslutt vart "Det Kommunale foreldreutvalet" (KFU) konstituert. I Det kommunale foreldreutvalet er det to medlemmar frå kvar skule i Vågå. KFU skal ta seg av interessene til foreldra og borna, og spesielt ta opp forhold som er av interesse for alle ungar og foreldre i heile Vågå. Her der du det kommunale foreldreutvalet saman med oppvekstsjef, Jan Egil Fossmo.

KFU ønskjer innspel frå foreldre i Vågå om ting de ønskjer dei skal diskutere og ta opp. Nøl ikkje med å ta kontakt om du har spørsmål eller innspel til det kommunale foreldreutvalet. Terskelen for å ta kontakt med KFU skal vere låg.

Her er kontaktinformasjon:
Sveen, Mona (leiar) 99693818 mona.sveen@vaga.kommune.no
Haugen, Ruth (nestleiar) 90032749
Nyhagen, Siv Monika (sekretær) 90899563 sivmny@online.no
Austrem, Pål 90572577 paustrem@bbnett.no
Skogen, Edith 61239700 ok-skoge@online.no
Vang, Camilla 99550062 camilla.vang@statnett.no
Øihusom, Gjermund 41605749 gjermund@sinclairmurogbygg.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar