tirsdag 15. juni 2010

Heile samfunnet skal skape Noregs beste skule!

Tusen takk til alle som har vore med på grendemøta våre. Vi har fått utruleg mange nyttige innspel, og det er skriven referat frå alle grendemøta og dette er formidla ut til prosjektgruppa vår, rektorkollegiet og det vil også bli brukt av arbeidsgruppene i prosjektet. Det som har blitt sagt, blir tatt med vidare i arbeidet vårt, og vi tek alle innspel alvorlig. Så er det sjølvsagt slik her, som alle andre plassar, at ikkje alle får det som dei vil. Men vi skaper no engasjement rundt skule og samfunnsutvikling, og det er bra! Vi håper alle i Vågå blir med i dugnaden for å skape Noregs beste oppvekstmiljø.

Sjølv om grendemøta er over, så håper vi at folk engasjerer seg i dette prosjektet også i tida framover. Det er Vågå kommune sitt store utviklingsprosjekt om dagen, og vi vil ha heile kommunen med. Vil du ha besøk av oss i prosjektet eller har du innspel? Ta kontakt med oss! Vi kjem på besøk til bedrifter eller friviljuge lag og organisasjonar. Alle enkeltindivid som vil komme med sin meining, er hjarteleg velkomen til det.

I morgon skal prosjektleiar og sektorsjef ha spanande møte med ein kjend forskar, på torsdag er det mellom anna 10.klasseavslutning og på fredag skal prosjektleiar og næringskonsulent besøke Oppland Stål. Fleire oppdateringer føljer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar