onsdag 15. september 2010

Fantastiske kursdagar i musikk

Vågå kommune arrangerte i går og i dag to kursdagar i musikk for alle tilsette i Nord-Gudbrandsdalen. Kurshaldar har vore Kjersti Østnes Eggum, og det er organisasjonen "Musikk i skolen" som har stått bak kurset. Vågå kommune har vore arrangør, og alle tilsette i musikk i heile Nord-Gudbrandsdalen har vore invitert.

Fyrste kursdag var for dei tilsette med liten formell bakgrunn i faget eller liten undervisningserfaring. 24 deltakarar var med, og dei fekk prøve seg sjølv og fekk tips om korleis musikkundervisninga kan gjerast enkel og interessant. Her kan du sjå bilete av deltakarane, som fekk oppleve ein praktisk dag med både musisering, komponering, rytme og dans.

Andre kursdag var for dei tilsette med formell bakgrunn i faget og meir undervisningserfaring. 16 deltakarar var med, og det sprudla og bobla av energi også denne dagen. Under kan du sjå nokre bilete av både arrangement med kostar og der deltakarane får øve seg på dans.






Tusen takk til Kjersti som var kurshaldar, og til Torunn som tok seg tid til å vere her for å gje oss innspel til prosjektet vårt. Vi ønskjer å fortsette samarbeidet med "Musikk i skolen", og ønskjer dei velkomne attende til Vågå seinare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar