søndag 12. september 2010

Musisk veke i Vågå

Kommande veke i Vågå blir musisk. Musikk skal på dagsorden, og når fredagen kjem, håper vi alle innbyggjarane går rundt og syng, smilar til kvarandre og alle syng hei når dei møtar andre på gata.

På tysdag startar vi med kursdag 1: "Musikk på timeplanen". 24 lærarar påmeldt, som skal lære om korleis vi kan setje musikk på timeplanen på ein enkelt og grei måte. Dei skal synge, klampre på rytmeinstrument og etter kurset er dei forhåpentligvis i veldig god stand til å ha betre musikkundervisning i Vågå-skulen.

På onsdag er det kursdag 2, med same tema. 16 tilsette påmeldt. Denne gongen for tilsette med formell bakgrunn i musikkfaget, og dei som føler dei kan ein del. Dei skal få verkeleg avanserte tips om korleis vi skal oppnå måla i læreplanverket.

På torsdag kjem musisk menneske, professor og forfattar Jon Roar Bjørkvold. Han skal møte innbyggjarane våre i Vågå kulturhus klokka 1900. Møtet er ope for alle, og gratis. Her kan du lese meir om kvelden.

På fredag, møter samme Bjørkvold alle undergruppene, samt prosjektgruppa i skuleprosjektet vårt. Då skal vi bli utfordra og få samordna arbeidet vårt.

Vi gleder oss til musisk veke, og håper alle innbyggjarane i Vågå blir med oss torsdagskveld klokka 1900 i kulturhuset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar