mandag 25. oktober 2010

Spanande møte i Oslo (og vi ønskjer fleire innspel frå dykk)

Ordførar og prosjektleiar har i kveld hatt møte med eksterne samarbeidspartar i prosjektet vårt. Både professorar, kulturskulefolk, musikkfolk, idrettsfolk, skulefolk, kommunefolk og berre folk var representert. Vågå meiner det er viktig å få innspel frå folk utanfor kommunen, som kan sjå ting annleis enn det vi gjer. Ikkje minst er det viktig å få innspel frå folk som ikkje jobber med prosjektet til dagleg, og som kan kome med kritiske innspel og tips til forbetringar.

Oppfordringen frå dei frammøtte var at vi må finne ein innpakning som verkeleg får fram kva Vågå er gode på, og kva som er unikt for Vågå. Vi må vere meir ambisiøse, tenkje meir kreativt og ha eit enno meir "hårete mål". Dei tykkjer undergruppene har lagt fram mykje spanande, men ønskjer vi skal vere enno meir offensive. Og kanskje burde vi samle ein gjeng som ikkje er vagværer for å ha ei idémyldring på kva det er som er spesielt med Vågå. Kva er det med Vågå som gjer at folk vil flytte dit? Det er det kanskje lettare for folk utanfor kommunen å sjå.

Har du innspel til crazy oppsiktsvekkande ting som Vågå kan satse på i skulen? Noko som er så spesielt, som ingen andre gjer, og som bygger på lokale fortrinn? Og kva er våre lokale fortrinn?

Vi vil meir enn gjerne ha innspel!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar