onsdag 21. april 2010

Alle i Oslo med gode innspel til samfunnsutvikling - møt opp 22.april kl 18!

Når vi ønskjer å lage Noregs beste skule, og når vi seier vi vil bruke skulen som motor for god samfunnsutvikling, så meiner vi altså at vi ønskjer å bruke barnehage og skule som verkemiddel for at fleire skal ønskje å bu i Vågå. Vi ønskjer meir bulyst for dei som bur her, og vi ønskjer at dei som ikkje bur i Vågå i dag skal ønskje å flytte hit. Dette gjeld både folk utan bakgrunn frå Vågå, og folk som har reist ut for å studere eller jobbe andre stader.

I morgon skal ordførar Rune og prosjektleiar møte utflytta vagværer og Vågå-vener i Oslo. Vi håper sjølvsagt desse folka vil gje oss innspel på kva vi kan gjere for at dei skal ønskje å flytte attende.

Dette betyr ikkje at vi verdset dei som bur utanfor Vågå meir enn dei som bur her. Det betyr berre at vi trur desse folka kan gje oss nyttige innspel og kunnskap om kva som gjer at dei ikkje bur her, og kva vi kan gjere betre og kva vi bør satse på i framtida.

Vi trur dei som bur her kan gje oss minst like nyttige innspel, og det blir difor grendemøter i alle grendene i løpet av mai/juni. Det vil si at det blir mykje fleire møter i Vågå enn utanfor Vågå.

Bur du i Oslo og vil gje oss innspel til forprosjektet vårt? Kom til Håndverkeren torsdag 22.april klokka 18. Arne Hjeltnes kjem. Rune Øygard kjem. Eg håper også du kjem, om du skulle vere i Oslo denne dagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar