onsdag 28. april 2010

Med tur for Trondhjem

Om ein snau time reiser ordførar og prosjektleiar til Trondheim for å ha møte med vagværer og andre Vågåvener i Trondheim for å informere om prosjektet, og for å få innspel til korleis vi skal drive utviklingsarbeid i tida framover.

Vi hadde tilsvarande møte i Oslo for ei snau veke sidan, og bilete du ser er frp det møtet. Ein får mykje gode innspel på slike møte, og frå menneske som ser ting med litt andre auge enn vi som bur her i Vågå og kanskje ikkje ser oss sjølv på same måte. I slike utviklingsarbeid er det viktig å få idear både innanfrå og utanfrå, og ikkje gløyme at det er for dei som allereie bur her vi gjer dette - slik at dei skal bli meir glad i bygda si.

Møtet starter klokka 18 i kveld på Studentersamfundet, og ferdig 21. Turboordførar skal på nytt møte på Lillehammer klokka åtte om morgon dagen etterpå (og må reise frå Vågå før klokka 06), så vi reiser direkte attende til Vågå etter møtet i Trondheim. Og er vel då attende i eitt-tida på natta. Så som de forstår; det blir ikkje mykje søvn på han som er ordførar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar