mandag 26. april 2010

Mykje bra skjer allereie i skulen

Mykje bra skjer allereie i skulen i Vågå, og det er viktig at vi som skal jobbe med utvikling i kommunen er synlege ute i klasseromma også, og ser på kva som faktisk finn stad. Difor vil mykje tid bli brukt til å observere, prate med dei tilsette, elevane og slik få eit innblikk i korleis kvardagen er. Bilete over er frå eit klasserom på 1.trinn, og her ser du korleis dei lærer engelsk med mykje konkretiseringmateriell laga av engasjerte pedagogar.
Her ser du Anne, som har lage dyrehage for at elevane skal lære namnet på dyra. Eg fekk vere med på å sjå at dei både sang, prata engelsk og leikte seg med dyra. Dei som seier det ikkje går an å lære ved å ha det moro og leike, har ikkje vore med i skulen i Vågå.


Elevane lagde smør, og såg korleis vegen frå fløyte via krem til smør var.

Elevane var på besøk i fjøset.

Prosjektleiar fekk også vere med i fjøset for å sjå på mange søte nye lam som hadde kome til verden. Dessverre er det altfor sjeldan ein vitjar fjøs, sjølv om ein bur på bygda...(og eg trur eg var på eitt gardsbesøk i løpet av tretten år i skulen, så på tide ein kjem seg ut i verda litt)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar